PrizDanz Docenten

2

Priscilla Rijff

Eigenaresse

Geeft dansles op maandag, dinsdag, woensdag,
donderdag en zaterdag

Toen ik voor de eerste keer een theater bezocht, wist ik het zeker; ik wilde danseres worden. Vanaf dat moment ben ik gaan dansen bij verschillende dansscholen.

Op de leeftijd van acht jaar ben ik les gaan volgen bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Daar heb ik van mijn vooropleiding genoten. Na deze vooropleiding ben ik mij gaan focussen op het lesgeven in dans maar ook op zang, theater, media en de ontwikkeling van het kind.

Sinds 2013 ben ik de trotse eigenaresse van PrizDanz Studio. Mijn droom is hier uitgekomen omdat ik letterlijk en figuurlijk van dansen leef. Ik heb zelf ervaren dat er in Almere weinig scholen zijn waarbij kinderen worden opgeleid om aangenomen te worden op een dansacademie. In deze behoefte wil ik graag voorzien.

Voorop staat natuurlijk dat ik zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het dansen wil krijgen. Plezier staat voorop maar in selectieklassen zal tevens gewerkt worden naar een professioneler niveau. In ieder geval wordt iedere les een feest! Ik geef alle lessen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Ervaring

  • Theatermakerij (R. Mens) : musicals De Kleine Zeemeermin en Mama Mia
  • Media College Hilversum  : gediplomeerd presenteren voor de camera
  • Pabo : opleiding onderbouw
  • Modeshows : als freelance danseres optredens bij shows van Wella, bruidsshows, Ekfa, Replay en Diesel.
  • Dansworkshops: op scholen en kinderfeesten
Alejandra

Alejandra

dancehall

dinsdag en donderdag

Ik ben Alejandra. Ik word altijd Aja genoemd en ik ben 25 jaar oud. Ik ga lesgeven in de stijl dancehall en heb er veel zin in. Ik heb al veel opdrachten gedaan in de danswereld. Ik ben sinds 2012 de achtergrond danseres van Aliyah, waarmee ik in 2015 en 2016 zelfs in Suriname twee concerten heb gedanst en in 2017 zelfs de choreografie van haar single “Hypnoze” samen maar haar heb gemaakt.

Ik heb een kleine dansrol in de familiefilm ‘heksen bestaan niet’, heb verschillende workshops gegeven en gedaan en heb gedanst voor o.a Nike, Superkids, Hollands Got Talent, RTL late night en Dance4life. Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, wil ik dat graag aan de kids overbrengen.

Amanda Carter

Amanda Carter

Streetdance

donderdag

Mijn naam is Amanda en ik ben streetdance docent. Mijn dansopleiding heb ik gevolgd bij PACT Amsterdam. Na de opleiding heb ik mijn allereerste dansvoorstelling gemaakt genaamd ‘‘I AM’’ en ben ik naar Suriname geweest om dansworkshops te geven. Daarnaast heb ik veel opgetreden en gechoreografeerd en dat doe ik met heel erg veel plezier!

floortje

Floortje Lochtenberg

Yoga, modern en Afro/House

maandag en vrijdag

Mijn naam is Floortje Lochtenberg en ik verzorg de vrijdaglessen en woensdag klassiek ballet bij PrizDanz Studio.

Ik dans al van kleins af aan en begon bij het Nationaal Ballet. Later heb ik mij ontwikkeld bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam.

Hier ben ik opgeleid tot allround danser, met specialisatie tot modern en jazz. Ik ben naast dansdocente, werkzaam als fitnessinstructrice, uitvoerend danseres voor diverse shows en choreografe.

Ik vind het ontzettend leuk om les te gaan geven bij PrizDanz Studio. Met mijn ervaring en enthousiasme zal ik de kinderen iedere week weer leiden en sturen om iedere week weer beter te worden.

Plezier staat bij PrizDanz Studio voorop en daar kan ik mij enorm in vinden. We maken er iedere dansles weer een klein feestje van!

Luca Tanahatoe

Luca Tanahatoe

Boys only

donderdag

Mijn naam is Luca en ik volg momenteel de urban dansopleiding in Utrecht. Ook ben ik uitvoerend danser en treed ik op bij diverse evenementen. Ook ben ik actief in de wedstrijdwereld van hip hop/urban dance.

Ik zal op de donderdagen de boys only lessen verzorgen bij PrizDanz Studio. Ik zal wekelijks de nieuwste moves van o.a. street/break en hip-hop aanleren. Dit om de jongens te kunnen laten battlen en freestylen.

Pamela Tap / Clipdance

Pamela

Clip Dance / Peuterdans

zaterdag

Ik ben Pamela en ik ben tweeëntwintig jaar oud. Ik ben vier jaar geleden afgestudeerd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ik geef al een tijdje les aan verschillende leeftijden!

Ik zal in november beginnen bij PrizDanz en ik heb er super veel zin in om les te geven! Ik zal de onder andere de peuterdans en clip dance lessen verzorgen. Tot in de les 😊!

Sabine Bulder

Sabine Bulder

Tap Dance

dinsdag

Hallo mijn naam is Sabine. Van jongs af aan ben ik altijd al gek geweest op theater en vooral op tapdans. Ik volgde jazz- klasiek-, modern- en tapsdanslessen en worskhops op de theaterschool van Amsterdam en Rotterdam en bij het Amsterdam Dance Centre en daarnaast ook zanglessen en acteerlessen. In Tapdans heb ik mij gespecialiseerd en in Nederland, London, Stuttgard en Wenen van vele super tappers les gehad. 

Ik heb gespeeld in de musicalproducties ‘42ND ‘ en ‘Grazy for You’ van Joop van den Ende producties en in Olivier B. Bommel van Opus One. Daarnaast heb ik in heel veel shows gedanst, getapdanst en gezongen in kleine en grote shows zoals in Ahoy, Carré, Rai, Theater Tuschinski, Studio 21, musical of the Year, Theater Duinrell en in Duitsland en België.

Bij verschillende dansscholen heb ik lesgeven. Ik richt me de laatste tijd vooral op tapdans, broadwaydans, choreografie en productiewerkzaamheden.

Ik vind het erg leuk dat ik bij Prizdanz taples mag geven. Tapdans is een ritmische dansvorm waarbij je je voeten gebruikt als een instrument (percussie). Ik sta voor tap-DANS waarbij ik uit ga van tap als peforming art. Ritme en techniek combineren met een (show) dans.

Thamar Cheuk Alam

Thamar Cheuk Alam

Modern en spitzen

maandag

Mijn naam is Thamar Cheuk Alam en ben al mijn hele leven met dansen bezig. Begonnen toen ik 3 jaar oud was, om vervolgens de opleiding aan de Nationale Balletacademie te volgen en daarna mijn diploma voor dansdocent te halen aan de Rotterdamse Dansacademie. Ik heb het geven van danslessen lang gecombineerd met zelf op het podium staan; een supercombinatie!

Inmiddels heb ik ook de pabo (bijna) afgerond en kan ik mijn dansdocentschap dus combineren met schooljuf zijn. Ik verzorg op maandag de modern en spitzenlessen bij PrizDanz Studio. Tijdens mijn lessen wil ik mijn passies delen met de leerlingen en hun te enthousiasmeren en stimuleren in het dansen

Yara

Yara

Streetdance

donderdag

Ik ben Yara, afgestudeerd danser aan de academie voor theater en dans ( urban contemporary departement) in Amsterdam. Ik heb onder andere in ‘ne me quitte pas’ gedanst van Isabelle Beernaert en in de productie multicolour van introdans.

Op dit moment ben ik actief als freelancer en ook als docent bij PrizDanz en op de vooropleiding 5 o clock class op de ahk in Amsterdam die ik zelf ook heb gevolgd. Ik zal de lessen streetdance (op de donderdag) en contemporary verzorgen bij PrizDanz. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Elnara

Elnara Muermans

Zang

woensdag

Dat maak je niet snel mee, een echte operadiva die zichzelf begeleidt op accordeon!
Zij heeft gezongen bij Mariinsky Theater en winnares van het Rimsky-Korsakov Concours en Pavel Lisitsian Competition.

Elnara Muermans is bekend in Nederland en het buitenland. Zij was meerdere keren als soliste betrokken bij tientallen koren in Nederland, waaronder het Rotterdams- en Amsterdams Opera Koor.
Elnara zal de zanglessen verzorgen bij PrizDanz Studio. De kinderen begeleiden en haar ervaringen en kennis delen.

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search