PrizDanz Docenten

 • Priscilla Rijff
  Priscilla Rijff Eigenaresse

  Mijn naam is Priscilla Rijff en ik geef alle danslessen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

   

 • Alejandra
  Alejandra Dancehall

  Ik ben Alejandra. Ik word altijd Aja genoemd en ik ben 23 jaar oud. Ik heb al veel opdrachten gedaan in de danswereld.

 • Dara
  Dara Hip Hop / Boys Only

  Ik ben Dara. Ik heb verschillende stijlen gedanst zoals house, popping en hiphop waarmee ik in de liveshows ben gekomen van TV shows zoals SYTYCD (The Next Generation) en Everybody Dance Now.

 • Floortje Lochtenberg
  Floortje Lochtenberg Klassiek ballet

  Mijn naam is Floortje Lochtenberg en ik verzorg de vrijdaglessen en woensdag klassiek ballet bij PrizDanz Studio.

   

 • Pamela
  Pamela

  Ik ben Pamela en ik ben twintig jaar oud. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ik zal de taplessen en clipdance lessen verzorgen.

 • Yara
  Yara Streetdance / Contemporary

  Ik ben Yara, afgestudeerd danser aan de academie voor theater en dans ( urban contemporary departement) in Amsterdam.

2

Priscilla Rijff

Eigenaresse

Geeft dansles op maandag, dinsdag, woensdag,
donderdag en zaterdag

Toen ik voor de eerste keer een theater bezocht, wist ik het zeker; ik wilde danseres worden. Vanaf dat moment ben ik gaan dansen bij verschillende dansscholen.

Op de leeftijd van acht jaar ben ik les gaan volgen bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Daar heb ik van mijn vooropleiding genoten. Na deze vooropleiding ben ik mij gaan focussen op het lesgeven in dans maar ook op zang, theater, media en de ontwikkeling van het kind.

Sinds 2013 ben ik de trotse eigenaresse van PrizDanz Studio. Mijn droom is hier uitgekomen omdat ik letterlijk en figuurlijk van dansen leef. Ik heb zelf ervaren dat er in Almere weinig scholen zijn waarbij kinderen worden opgeleid om aangenomen te worden op een dansacademie. In deze behoefte wil ik graag voorzien.

Voorop staat natuurlijk dat ik zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het dansen wil krijgen. Plezier staat voorop maar in selectieklassen zal tevens gewerkt worden naar een professioneler niveau. In ieder geval wordt iedere les een feest! Ik geef alle lessen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Ervaring

 • Theatermakerij (R. Mens) : musicals De Kleine Zeemeermin en Mama Mia
 • Media College Hilversum  : gediplomeerd presenteren voor de camera
 • Pabo : opleiding onderbouw
 • Modeshows : als freelance danseres optredens bij shows van Wella, bruidsshows, Ekfa, Replay en Diesel.
 • Dansworkshops: op scholen en kinderfeesten
Alejandra

Alejandra

dancehall

dinsdagavond
14 plus

Ik ben Alejandra. Ik word altijd Aja genoemd en ik ben 25 jaar oud. Ik ga lesgeven in de stijl dancehall en heb er veel zin in. Ik heb al veel opdrachten gedaan in de danswereld. Ik ben sinds 2012 de achtergrond danseres van Aliyah, waarmee ik in 2015 en 2016 zelfs in Suriname twee concerten heb gedanst en in 2017 zelfs de choreografie van haar single “Hypnoze” samen maar haar heb gemaakt.

Ik heb een kleine dansrol in de familiefilm ‘heksen bestaan niet’, heb verschillende workshops gegeven en gedaan en heb gedanst voor o.a Nike, Superkids, Hollands Got Talent, RTL late night en Dance4life. Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, wil ik dat graag aan de kids overbrengen.

dara

Dara

Hip Hop / Boys Only

woensdag en donderdag

Ik ben Dara, een jonge danser, die al danst sinds zijn zesde. Ik heb verschillende stijlen gedanst zoals house, popping en hiphop waarmee ik in de liveshows ben gekomen van TV shows zoals SYTYCD (The Next Generation) en Everybody Dance Now.

Buiten shows heb ik enorm veel battles gewonnen en in mijn lessen zal ik al mijn kennis met jullie delen. Ik zal de boys only en de hip hop lessen geven bij PrizDanz Studio. Ik geniet er enorm van om mijn kennis en ervaring over te brengen op de kinderen om hen naar een ‘next leven’ te krijgen.

floortje

Floortje Lochtenberg

Klassiek ballet

vrijdaglessen en woensdag
kinderen van 9 tot 12 jaar

Mijn naam is Floortje Lochtenberg en ik verzorg de vrijdaglessen en woensdag klassiek ballet bij PrizDanz Studio.

Ik dans al van kleins af aan en begon bij het Nationaal Ballet. Later heb ik mij ontwikkeld bij Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam.

Hier ben ik opgeleid tot allround danser, met specialisatie tot modern en jazz. Ik ben naast dansdocente, werkzaam als fitnessinstructrice, uitvoerend danseres voor diverse shows en choreografe.

Ik vind het ontzettend leuk om les te gaan geven bij PrizDanz Studio. Met mijn ervaring en enthousiasme zal ik de kinderen iedere week weer leiden en sturen om iedere week weer beter te worden.

Plezier staat bij PrizDanz Studio voorop en daar kan ik mij enorm in vinden. We maken er iedere dansles weer een klein feestje van!

Pamela Tap / Clipdance

Pamela

Tap Dance / Clip Dance

dinsdag en donderdag

Ik ben Pamela en ik ben tweeëntwintig jaar oud. Ik ben vier jaar geleden afgestudeerd bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ik geef al een tijdje les aan verschillende leeftijden!

Ik zal in januari beginnen bij PrizDanz en ik heb er super veel zin in om les te geven! Ik zal de onder andere de taplessen en clipdance lessen verzorgen. Tot in de les 😊!

Yara

Yara

Streetdance

donderdag

Ik ben Yara, afgestudeerd danser aan de academie voor theater en dans ( urban contemporary departement) in Amsterdam. Ik heb onder andere in ‘ne me quitte pas’ gedanst van Isabelle Beernaert en in de productie multicolour van introdans.

Op dit moment ben ik actief als freelancer en ook als docent bij PrizDanz en op de vooropleiding 5 o clock class op de ahk in Amsterdam die ik zelf ook heb gevolgd. Ik zal de lessen streetdance (op de donderdag) en contemporary verzorgen bij PrizDanz. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Elnara

Elnara

Zang

zaterdag

Dat maak je niet snel mee, een echte operadiva die zichzelf begeleidt op accordeon!
Zij heeft gezongen bij Mariinsky Theater en winnares van het Rimsky-Korsakov Concours en Pavel Lisitsian Competition.

Elnara Muermans is bekend in Nederland en het buitenland. Zij was meerdere keren als soliste betrokken bij tientallen koren in Nederland, waaronder het Rotterdams- en Amsterdams Opera Koor.
Elnara zal de zanglessen verzorgen bij PrizDanz Studio. De kinderen begeleiden en haar ervaringen en kennis delen.

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search