Skip to content

Agenda

Bespreking hulpouders

Hawaiiweg 26 Hawaiiweg 26, Almere, Almere, Nederland

Op vrijdag 27 mei, van 20.00-21.00 uur, is de informatie avond voor onze hulpouders voor de eindshow(s). Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij de doorloop en de eindshow zodat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt.

Eindshows PrizDanz!

Op zondag 19 juni is het eindelijk weer zover.. Onze eindshows! Na twee jaar lang geen eindshows vanwege Corona mogen we eindelijk weer het theater in! Onze eindshows worden gegeven in het KAF Almere. Alle informatie volgt later nog maar zet de datum alvast in de agenda!

Voorjaarsvakantie

Hawaiiweg 26 Hawaiiweg 26, Almere, Almere, Nederland

In de week van maandag 27 februari tot en met zondag 5 maart is het voorjaarsvakantie en vervallen de reguliere lessen van PrizDanz. Op maandag 27 en dinsdag 28 februari organiseren wij super leuke workshops. Al onze leerlingen zijn welkom om mee te doen! Inschrijven kan via: info@prizdanzstudio.nl. Je mag je onbeperkt opgeven voor de […]

Goede vrijdag

Op vrijdag 7 april is het Goede Vrijdag. LET OP! Al onze lessen gaan gewoon door!

2e Paasdag

Op maandag 10 april is het 2e Paasdag en is PrizDanz Studio gesloten. Wij wensen iedereen een fijne Pasen!

Workshop week

In de week van maandag 24 april tot en met zondag 30 mei hanteren wij een workshop rooster. Al onze leerlingen mogen hier, onbeperkt, aan deelnemen. Het rooster volgt binnenkort!

Meivakantie

In de week van maandag 1 mei tot en met zondag 7 mei is het meivakantie en is PrizDanz Studio gesloten. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen jullie allemaal weer te zien vanaf maandag 8 mei

Kaartverkoop eindshow 2023

Op zaterdag 13 mei is de kaartverkoop voor de eindshow op 16 juli. Tussen 10.00-12.00 uur kunt u tickets bemachtigen voor onze grote show. Binnenkort volgt meer informatie.

Hemelvaartsdag

Op donderdag 18 mei is het Hemelvaartsdag en is PrizDanz Studio gesloten!

2e Pinksterdag

Op maandag 29 mei is het 2e Pinksterdag en is PrizDanz Sloten. Wij wensen iedereen een fijne pinksterweekend!