PrizDanz Nieuws

De 1e week van het nieuwe seizoen zit erop! Wat een leuke, drukke maar vooral gezellige week was het! Proeflessers, audities voor de demo’s en vooral weer veel leuke lessen! Het was TOP! Fijn weekend allemaal en wie zien jullie graag weer volgende week!

20 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

OPGELET Vanaf morgen starten onze zanglessen!! Zing jij het liefst de hele dag door? En lijkt het je leuk om hier verder mee te gaan? Kom dan morgen langs voor een gratis proefles!!!!

3 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

DANCE DANCE DANCE Iedere donderdag bij PrizDanz Studio; Streetdance gev.! Lijkt dit jou leuk? Schrijf je dan NU in voor een gratis proefles! #whitney #dance #streetdance

18 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

YESS GIRLZZ ON FIRE Iedere dinsdag bij PrizDanz Studio; dancehall door @alejandragumbs! Kom langs voor een gratis proefles!

10 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Vandaag weer een middag en avond vol leuke danslessen bij PrizDanz! Het is open-les week dus iedereen is welkom!! Tot straks!!

4 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

COMMERCIAL STREETDANCE Iedere maandagavond van 20.30-21.30 uur bij PrizDanz Studio. Een super leuke les voor volwassenen onder leiding van @sirdps ! Kom NU langs en volg een gratis proefles!

8 vind ik leuks, 3 reacties3 weken geleden

YESS! Het nagenieten kan beginnen! De DVD’s van onze eindshow ‘back in timez’ zijn binnen! Samen met uw voucher, kunt u de DVD vanaf vandaag ophalen. Alle bestelde HD’s worden verzonden naar het opgegeven mailadres.

10 vind ik leuks, 5 reacties3 weken geleden

Nog 1 nachtje slapen en dan start het nieuwe dansseizoen! Wij zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om weer met jullie te dansen! Wij zien jullie allemaal graag deze week tijdens de open les week! #zinin #nieuwseizoen

21 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

MEET THE TEAM Priscilla verzorgt, ook dit seizoen, lessen op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Met haar jaren lange ervaring als dansdocent probeert zij de leerlingen plezier te geven in het dansen, hun te laten groeien en vooral het..

17 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

PEUTERDANS Heb jij een peutertje van 2-3 jaar en doet hij/zij niets liever dan dansen? Bij PrizDanz Studio zijn er al lessen voor kindjes vanaf 2 jaar!! Iedere woensdagochtend leert juf Priscilla hen spelenderwijs maat houden, danspasjes en werkt zij..

12 vind ik leuks, 8 reacties3 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search