PrizDanz Nieuws

De eerste week in de nieuwe dansschool zit erop! Wat een drukke maar bovenal gezellige TOP week! Alle ruimte om heerlijk te kunnen dansen. Wij wensen iedereen een fijn weekend en tot volgende week!

31 vind ik leuks, 4 reacties5 dagen geleden

Een super mooie, nieuwe style bij PrizDanz! Modern contemporary by Yara van Fraeijenhove! Iedere donderdag van 20.00-21.00 uur: 10-15 jaar en van 21.00-22.00 uur:16 plus. Kom jij volgende week mee doen? Volg snel een gratis proefles!

22 vind ik leuks, 2 reacties6 dagen geleden

Vandaag weer een druk lesprogramma bij PrizDanz. Met o.a. clipdance, pre-ballet, boys only, streetdance, contemporary en jazz BBB! Welke les ga jij volgen vandaag? Tot straks!

40 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Vanaf vandaag starten alle lessen weer bij PrizDanz Studio (op onze nieuwe locatie). Ook is het deze week open les week en is iedereen welkom om onbeperkt lessen te volgen. Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee!! Laten we 2018 swingend beginnen!

33 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Omslagfoto van Prizdanz studio

29 vind ik leuks, 7 reacties1 week geleden

PrizDanz Studio. Aftermovie opening 6 januari 2018!

Bekijk hier de video van onze feestelijke opening gisteren! #nagenieten #kriebels https://youtu.be/vNYsqtu-M5o

26 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

WAUW!!!! Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen… Wat was het gisteren een fantastische dag bij de opening van ons nieuwe pand! Een super optreden van de selectiemeiden, hele mooie woorden van Yvonne Wolff van Maren, het lint doorgeknipt met mijn..

113 vind ik leuks, 21 reacties1 week geleden

Vandaag is het zover.. De grote opening van PrizDanz Studio. Wij kunnen niet wachten om jullie de nieuwe dansschool te laten zien en hopen iedereen om 14.00 te ontvangen om gezamenlijk het lint door te knippen! Tot straks!

70 vind ik leuks, 12 reacties1 week geleden

33 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Dag 2017, hallo 2018! Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe locatie en natuurlijk ook een nieuwe show!! Een hele bijzondere want het is ons eerste jubileum! En op deze bijzondere dag maken wij graag het thema bekend. *tromgeroffel* Het thema voor 2018 wordt……

42 vind ik leuks, 5 reacties2 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search