PrizDanz Nieuws

Psst! Vandaag en morgen zijn de laatste workshops dus kom nog lekker dansen voor de vakantie! Vandaag hebben wij afro en modern en morgen clipdance en show/musical!

11 vind ik leuks, 3 reacties5 uren geleden

Nieuw bij PrizDanz Studio; commercial Streetdance! Houd jij ook zo van de dansjes van dance dance dance en so you think you can dance? Vanaf maandag 3 september kan jij deze moves leren bij PrizDanz Studio. Schrijf je nu in voor een gratis proefles!

14 vind ik leuks, 3 reacties23 uren geleden

Kom jij vandaag nog lekker dansen? We hebben allemaal leuke workshops met o.a. kinderen voor kinderen, clipdance, boys only, Streetdance, commercial Streetdance, contemporary en jazz BBB! Tot straks!

16 vind ik leuks, 1 reacties1 dag geleden

❤️❤️ De laatste peuterdans van het seizoen. Wat ga ik ‘mijn’ kleine moppies, hun opmerkingen, enthousiasme en knuffels missen in de vakantie! ❤️❤️

47 vind ik leuks, 6 reacties2 dagen geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

Het is bijna vakantie en dat betekent dat wij al druk bezig zijn met opruimen! Wij hebben een hoop gevonden voorwerpen en deze liggen allemaal in de ontvangstruimte! Tot zaterdag kan je kijken of er iets van jou tussen zit! Dus kom even een kijkje nemen..

7 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

Vanaf vandaag start de workshopweek bij PrizDanz Studio. Iedereen is welkom om mee te doen aan deze toffe workshops dus mis het niet!!!

20 vind ik leuks, 5 reacties4 dagen geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

Gezelligheid voor selectie 4. Samen met juf Floortje hebben zij hun eerste selectieseizoen afgesloten! Bedankt juf Floortje Roxanne voor de leuke danslessen en meiden bedankt voor jullie inzet!

42 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

CELEBRATIONZ #eindshow2018

65 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Afgelopen zondag was Romance Shoots bij de eindshows om super mooie foto’s te maken. Deze foto’s kunnen besteld worden! Stuur een mailtje naar natascharvs@gmail.com met de les waarin jouw zoon of dochter mee deed en je ontvangt de foto’s (met logo)…

35 vind ik leuks, 6 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

Day after! Wie o wie wilt ons helpen en een kratje met kleding mee naar huis nemen om te wassen? ❤️

12 vind ik leuks, 36 reacties1 week geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search