PrizDanz Nieuws

Het is weer dans donderdag! Let’s goo!

23 vind ik leuks, 1 reacties2 dagen geleden

CUTE Deze lieve peutertjes dansen iedere woensdagochtend samen met juf Priscilla op de leukste liedjes. Van K3 tot Ronnie Flex. Ze kunnen het allemaal! Zijn ze niet enig?

21 vind ik leuks, 5 reacties3 dagen geleden

Het thema voor de eindshow wordt dit jaar ‘back in timez’! Welke nummer uit de jaren 50, 60, 70, 80, 90 en 00’s mogen volgens jou niet ontbreken in de show? Laat het weten via een reactie en wie weet komt jouw favoriete liedje in onze show!

22 vind ik leuks, 23 reacties1 week geleden

❗️Vandaag bij PrizDanz Studio ❗️ Super leuke lessen door juf Floortje! Losgaan bij Afro, de stoerste moves bij commercial Streetdance en de mooiste dansjes bij modern. Schrijf je in voor een gratis proefles!

10 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

21 augustus 2013 werden deze meiden ingeschreven bij de peuterdans. 5 en een half jaar later dansen ze weer samen bij de Streetdance. Zoveel jaren later en nog evenveel plezier in dansen. Hoe leuk is dat?? Hopelijk blijven ze nog heeeel veel jaren mijn..

26 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

DOE JIJ NIETS LIEVER DAN DANSEN? Schrijf je dan nu in bij PDS voor een gratis proefles! Wij beginnen al vanaf 2 jaar tot aan volwassenen! Inschrijven kan via: info@prizdanzstudio.nl

16 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Iedere donderdag bij PrizDanz Studio; CONTEMPORARY Wil jij de beste danstechnieken leren? Dansen op je gevoel en op de mooiste muziek? Schrijf je dan NU in voor een gratis proefles!

4 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

De vakantie zit er bijna op, het is tijd om weer te gaan dansen!! Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en zien iedereen heel graag weer vanaf morgen in al onze lessen!

19 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Start 2019 goed en schrijf je NU in voor de 10-weekse salsa cursus bij PrizDanz Studio! 10 weken lang de leukste salsamuziek, pasjes en vooral veel lol en gezelligheid. Wacht niet tot het te laat is! Inschrijven kan door een mail te sturen naar: info@prizdanzstudio.nl

3 vind ik leuks, 2 reacties2 weken geleden

Wij sluiten een heel bijzonder jaar af bij PrizDanz Studio. Op naar een NOG mooier 2019! Ps. Vergeet vanavond vooral niet een dansje te doen! Heel veel liefs, Priscilla

31 vind ik leuks, 4 reacties2 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search