PrizDanz Nieuws

Alle lieve hulpouders bedankt! Bedankt voor jullie komst vanavond, jullie hulp straks bij de doorloop en eindshow en jullie fantastische inzet! Ben jullie (nu al) mega dankbaar!

23 vind ik leuks, 3 reacties22 uren geleden

Alles ligt weer klaar voor de informatie avond vanavond voor alle hulpouders. Van 20.00-21.00 uur bij PrizDanz Studio. Ik zorg voor koffie/thee en wat lekkers. Tot vanavond!

12 vind ik leuks, 2 reacties1 dag geleden

HIEP HIEP HOERA Onze lieve, mooie juf Yara van Fraeijenhove is jarig!! Gefeliciteerd Yara en op nog vele dansende jaren!

18 vind ik leuks, 8 reacties2 dagen geleden

❗️BREAKING NEWS ❗️Vanaf het nieuwe seizoen (2019-2020) starten wij met zanglessen. O.l.v. top zangeres Elnara leer jij de beste zangtechnieken en zing je op de leukste hits! Inschrijven voor een gratis proefles kan via: info@prizdanzstudio.nl..

31 vind ik leuks, 12 reacties3 dagen geleden

Er wordt in de lessen hard gewerkt aan onze eindshow! Zo ook de meiden van selectie 4 die, samen met een paar jongens, op de leukste hits uit ‘grease’ gaan dansen!

28 vind ik leuks, 3 reacties5 dagen geleden

Alle lieve hulpouders opgelet! Aanstaande vrijdag is de informatie. Aangezien veel kinderen de avondvierdaagse lopen, is later aanschuiven geen probleem! Ik zorg voor alle informatie en natuurlijk koffie/thee met wat lekkers. Tot vrijdag!

11 vind ik leuks, 0 reacties5 dagen geleden

Ook dit jaar gaan we met de hele dansschool een einddans doen aan het einde van de voorstelling. In de lessen oefenen we dit dansje al, maar als je thuis wilt oefenen kan dat nu met onze tutorial. Bekijk ‘m nu via YouTube: https://youtu.be/jIPlICSG-Ag.

17 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Gisteren heeft PrizDanz Studio meerdere keren mee gedanst tijdens het bevrijdingsfestival in Almere-Stad. Ondanks de kou was het een geslaagd feestje!

32 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Het aftellen is begonnen… Op naar de eindshows! Maar daarvoor hebben we natuurlijk ook nog de doorloop. SAVE THE DATE! Zondag 2 juni tussen 10.00-12.00 uur oefenen wij met alle groepen de voorstelling. Dit om er, 3 weken later, een knallende show van..

13 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

Vandaag is het de beurt aan Juf Priscilla! Zij blaast vandaag 26 kaarsjes uit! HIEP HIEP HOERA

56 vind ik leuks, 40 reacties2 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search