PrizDanz Nieuws

Einddans SUMMER VIBEZ!

Ken jij ‘m al? De einddans voor de voorstelling ‘SUMMER VIBEZ’! Oefen en dans thuis lekker door met dit filmpje! #nogtweewekentegaan https://youtu.be/6S1AKejVdy8

26 vind ik leuks, 2 reacties1 dag geleden

Tijdlijnfoto's

Ook met deze tropische temperaturen, dansen wij gewoon door (met de airco aan)! Vandaag zal juf Floortje de show/musicalessen en modern van juf Priscilla eenmalig overnemen. Natuurlijk gaat zij hard verder oefenen voor de eindshow! Let’s dance!!!

11 vind ik leuks, 0 reacties6 dagen geleden

Tijdlijnfoto's

Alle informatie voor de hulpouders liggen klaar! Morgenavond is de informatie avond voor alle hulpouders, van 20.00-20.30 uur in de dansschool. Dan gaan we alles even bespreken en krijgt iedereen een pakketje met alle nodige informatie zoals namenlijsten,..

23 vind ik leuks, 3 reacties1 week geleden

Tijdlijnfoto's

Vandaag kwamen deze leuke dansers met ons mee dansen voor de eindshow. Wat we gaan doen blijft natuurlijk nog even een verrassing maar ik kan jullie beloven dat het super leuk wordt! Nog even geduld…

30 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

Het rooster voor het nieuwe seizoen (2017-2018) is bekend!! Tot en met zaterdag 22 juli loopt het huidige seizoen. Daarna is er 6 weken zomervakantie en starten wij het nieuwe seizoen vanaf maandag 4 september!

30 vind ik leuks, 5 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Sommige scholen hebben deze week vakantie maar PrizDanz Studio is gewoon open en we gaan weer hard verder oefenen aan de eindshow! Tot straks! #nogietsminderdan5weken

20 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Tijdlijnfoto's

BREAKING NEWS! Er komt een nieuwe selectiegroep bij! Dit betekent dat PDS vier selectie/demoteams zal gaan trainen. Dus heb jij talent? Doe jij niets liever dan dansen? Wil jij mee doen aan wedstrijden en optredens? Schrijf je dan nu in voor de audities..

19 vind ik leuks, 4 reacties2 weken geleden

PrizDanz Studio. Vlog #9

Bekijk NU onze nieuwe vlog! https://youtu.be/bEortI7veVE

3 vind ik leuks, 3 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Nog iets minder dan 6 weken en dan is het zover! De eindshow! Voor een aantal groepen hebben wij helaas nog geen hulpouder of te weinig. Het gaat om de volgende groepen: Donderdag en zaterdag clipdance 4-6 jaar Boys only Donderdag Streetdance 11-15 jaar..

1 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Tijdlijnfoto's

Het was weer een heerlijke dansdag! Morgen zijn wij helaas gesloten i.v.m. Hemelvaart. Geniet van je vrije dag en hopelijk van de zon. Vrijdag en zaterdag is er gewoon les!

19 vind ik leuks, 1 reacties1 maand geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search