PrizDanz Nieuws

HET GROTE NIEUWS IS ERUIT! Afgelopen week hebben wij, tijdens de danslessen, bekend gemaakt dat wij, vanaf maandag 8 januari, het buurthuis inruilen voor ons eigen pand. Nieuwe, extra lessen en docenten, twee danszalen, een chillroom en nog veel meer!!..

170 vind ik leuks, 98 reacties3 dagen geleden

Zo leuk om bij elkaar te zien. De vier eindshows van PrizDanz. Op naar ons eerste jubileum! Wat denk jij dat ons thema wordt voor show 5?

44 vind ik leuks, 12 reacties5 dagen geleden

vriendjesweek Wat is het een gezellige week bij PrizDanz met alle vriendjes en vriendinnetjes. Ook vandaag, morgen en zaterdag mag iedereen een vriendje of vriendinnetje meenemen!

21 vind ik leuks, 2 reacties5 dagen geleden

Wat een bijzondere dag vandaag.. Priscilla mocht de hele middag dansworkshops geven aan kinderen die een dagje uit waren op de Eemhof vanuit stichting opkikker. Wat een bijzondere ervaring. Dit had ik niet willen missen. Zo bijzonder om deze kinderen..

63 vind ik leuks, 11 reacties1 week geleden

Heb jij jouw vriendje of vriendinnetje al uitgenodigd? Vanaf aanstaande maandag is het vriendjesweek bij PrizDanz Studio. Dus neem je BFF gezellig mee naar de dansles!!

21 vind ik leuks, 4 reacties1 week geleden

Over drie weken is het alweer herfstvakantie. In deze week hebben wij op maandag, dinsdag en woensdag diverse workshops. Alle leerlingen van PrizDanz Studio mogen in deze week alle workshops onbeperkt volgen. Het rooster om je in te schrijven hangt vanaf..

11 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Nieuw seizoen betekent natuurlijk ook een nieuwe banner. Super blij mee!!!

43 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Staat jouw kleutertje ook altijd mee te dansen met clips op tv of kinderen voor kinderen? Kom dan nu naar PrizDanz Studio voor een gratis proefles clipdance. Iedere woensdag, donderdag en zaterdag dansen wij op de leukste liedjes en is het altijd een..

29 vind ik leuks, 2 reacties3 weken geleden

PrizDanz Studio. Vlog 9!

Het is even geleden maar wij zijn weer aan het vloggen! Bekijk nu de nieuwste vlog en vergeet je niet te abonneren! https://youtu.be/txMBikeOHwQ

8 vind ik leuks, 0 reacties4 weken geleden

PrizDanz Studio. Vlog 9!

Het is even geleden maar wij zijn weer aan het vloggen! Bekijk nu de nieuwste vlog en vergeet je niet te abonneren! https://youtu.be/txMBikeOHwQ

0 vind ik leuks, 0 reacties4 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search