PrizDanz Nieuws

Ondanks de sneeuwval gingen de danslessen (open lessen) vandaag wel door. Een aantal kids uit de buurt hebben hierdoor toch lekker kunnen dansen. Voor degene die er niet bij waren is het natuurlijk super jammer dat de kijkles vandaag niet door ging en..

22 vind ik leuks, 5 reacties4 dagen geleden

KIJKWEEK Vanaf vandaag start de kijkweek bij PrizDanz. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen tijdens de dansles(sen). Let op!! Alle lessen stoppen 10 minuten eerder zodat er tijd is voor vragen en er een soepele overgang is naar de volgende les.

17 vind ik leuks, 1 reacties4 dagen geleden

Ik ben niet meer nodig want we hebben nu ‘Juf Faith’!

15 vind ik leuks, 2 reacties1 week geleden

5 december, pakjesavond! Alle lessen bij PrizDanz Studio gaan gewoon door. Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaasavond.

12 vind ik leuks, 0 reacties1 week geleden

Foto's uit het bericht van Prizdanz studio

Afgelopen weken is er een nieuwsbrief uitgedeeld tijdens de lessen. Wil je ‘m nog even nalezen of heb je ‘m niet ontvangen? Bekijk de nieuwsbrief dan hier nog even terug.

12 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Rooster 2018 - PrizDanz studio - Dansstudio Almere Buiten - Dansschool Almere

Nog een paar weekjes en dan verhuizen wij naar onze eigen dansschool aan de Hawaiiweg! Bekijk hier alvast het nieuwe rooster met alle nieuwe lessen en docenten!! http://prizdanz.nl/rooster-2018/

37 vind ik leuks, 1 reacties2 weken geleden

Vandaag was het grote Sinterklaasfeest van PrizDanz Studio! Wat een feestje samen met de pieten en Sinterklaas. Alle kids kregen een mooi cadeautje en hebben heerlijk gedanst. Dank jullie wel alle pieten en de Sint! Het was een groot feest!!!

63 vind ik leuks, 15 reacties2 weken geleden

Modern @PrizDanz Studio.

Modern @PrizDanz Studio https://youtu.be/Ns8C5Uvt88M

7 vind ik leuks, 0 reacties3 weken geleden

Morgen is het zover.. Het grote Sinterklaasfeest bij PrizDanz Studio. Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben er onwijs veel zin in! Let op! De lessen van morgenochtend gaan gewoon door!

29 vind ik leuks, 11 reacties3 weken geleden

Breaking news!! Vanaf januari komt Aja super toffe dancehall lessen geven bij PrizDanz Studio! Dancehall is een actieve muziekstijl waarbij er gedanst wordt op muziek uit Jamaica. De dansbewegingen hebben Jamaicaanse en Afrikaanse invloeden en het is..

34 vind ik leuks, 8 reacties3 weken geleden

PrizDanz Vlogz

Neem contact op

We zijn momenteel niet aanwezig, maar laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search